Uitleg Personeel inhuren

TaskHero maakt het makkelijk om tijdelijk flexibel personeel in te huren. Hierdoor is TaskHero ideaal voor het ambitieuze MKB. TaskHero heeft al met ruim 450 verschillende opdrachtgevers en meer dan 2400 helden samengewerkt.

Denk aan plotselinge groei, een groot nieuw project, het veilig uitproberen van een nieuwe afdeling of het tijdelijk inzetten van extra handjes. TaskHero gaat op zoek naar een passende Held die volledig past bij de functie. 

Daarnaast neemt ons team het volledige werving- en selectieproces en ook de salarisadministratie uit handen.

Hoe werkt online personeel inhuren bij TaskHero?

1.Helden Selecteren

Eerst selecteert u een gewenste functie, datum en regio hierboven in de zoekfunctie. Heeft u bijvoorbeeld een administratieve held nodig voor volgende week en bent u gevestigd in Utrecht? Dan kunt u bij functie ‘allround administratie’ selecteren. Bij datum kunt u de desbetreffende datum(s) selecteren en bij regio Utrecht.

2.Kosten berekenen

Hier krijgt u gelijk een prijsindicatie voor de werkzaamheden van de held. Jouw held staat al geselecteerd, u hoeft alleen nog de gewenste werktijden in te voeren.

3.Gegevens invoeren

Wij hebben nog iets meer informatie van u nodig. Zoals de adresgegevens van de klus of iets meer informatie over de gewenste werkzaamheden.

4.Overzicht boeking

Nu wij alle informatie hebben krijgt u een overzicht te zien. Nu rest alleen het werkelijke boeken nog. Nadat u de held officieel geboekt heeft krijgt de held een bericht en zal er zo mogelijk contact met u opgenomen worden als er nog extra vragen zijn.

5. Uw held gaat aan het werk!