Veelgestelde vragen

TaskHero

TaskHero.nl is een online bemiddelingsplatform dat uitsluitend geselecteerd personeel van TaskHero B.V. uitleent aan organisaties. TaskHero B.V. is het meest flexibele uitzendbureau van Nederland.

Wanneer u problemen heeft met inloggen bij TaskHero, neem dan contact op met team Planning. Daar zijn altijd collega’s aanwezig die u snel kunnen helpen.

Wij hebben als uitgangspunt om uw persoonsgegevens volgens de wet AVG voor u als sollicitant, bezoeker en gebruiker van TaskHero.nl volgens de juiste richtlijnen te beschermen. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Held worden

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld door één van de medewerkers van de afdeling Flexkrachten. Zij maken dan met jou een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kan jij zo snel mogelijk aan de slag!

Bij TaskHero willen we iedereen die van aanpakken houdt een kans bieden om door te groeien. Ook als ZZP’er kun je bij ons terecht. Heb je nog geen ervaring? Geen zorgen! We bieden alle nieuwe Helden een horeca- en/of kantoortraining aan, waarna jij overal aan de slag kunt! Daarnaast wordt met iedere opdrachtgever overlegd wat het niveau van de opdracht is, zodat de juiste flex-Helden bij de juiste opdrachten aan het werk gaan.

Bij TaskHero werken we met flexibele uren. Je kunt dus zelf bepalen hoe vaak, waar en wanneer je werkt. Er is wel een mogelijkheid om bij sommige klussen meer vaste dagen te werken. Dit hangt helemaal af van jouw voorkeur. Afgestudeerd en behoefte aan een vaste baan? Neem een kijkje op onze vacatures pagina.

Nee, TaskHero werkt graag met hardwerkende, gemotiveerde flexkrachten om het kwaliteitsniveau te waarborgen. Of je nu topstudent, topsporter of moeder bent. Bij TaskHero kun je flexibel aan de slag, wat betekent dat je je beschikbaarheid doorgeeft en vervolgens opdrachten accepteert of weigert. Zo kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Via app.TaskHero.nl kun je inloggen, vervolgens kun jij jouw beschikbaarheid doorgeven. Als wij zien dat je beschikbaarheid niet regelmatige wordt geüpdatet dan bellen wij je regelmatig om even bij te praten.

Buiten je eigen woonplaats krijg je van TaskHero je reiskosten vergoed.

Dit is geen probleem! TaskHero organiseert horeca trainingen voor helden die graag in de horeca willen werken.

Dit kan zeker. Als je contact opneemt met onze werving en selectie afdeling kunnen zij je helpen zoeken naar je gewenste baan in je afstudeerrichting.

Helden inhuren - algemene vragen

U kunt tijdelijk personeel inhuren via onze app en door telefonisch contact op te nemen via 030 - 260 00 87. Via de app kunt u aangeven wat voor klus u open heeft staan en hoeveel Helden (tijdelijke krachten) u zoekt. U krijgt vervolgens een overzicht van Helden te zien die beschikbaar zijn op de geselecteerde dag(en) en u kunt zelf aangeven welke Held(en) u graag wilt inzetten. De betreffende Helden ontvangen een e-mail met daarin uw opdracht en de vraag of zij de opdracht accepteren. Uiteraard ondersteunt team Planning u met het inzetten van Helden als deze niet via de app beschikbaar zijn.

TaskHero staat open voor de meest diverse opdrachten. Twijfelt u of uw opdracht voor ons geschikt is? Neem gerust vrijblijvend contact op via 030-2600087 of stuur een e-mail naar planning@taskhero.nl.

TaskHero beschikt over een enorme flexpool Helden die snel voor u klaarstaan. Neem gerust contact op over het inhuren van een groot aantal tijdelijke krachten. Wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben al eens eerder 512 Helden tegelijk ingezet, dus wij kunnen u vast van dienst zijn!

Wij werken uitsluitend met betrokken en enthousiast tijdelijk personeel. Onze Helden werken veelal al geruime tijd succesvol voor TaskHero. Mocht een oproepkracht onverhoopt ziek zijn, dan staat er zo snel mogelijk een nieuwe Held voor u klaar.

Wij werken alleen met gemotiveerde en enthousiaste Helden die zorgvuldig zijn geselecteerd. Na een intakegesprek krijgen alle geselecteerde nieuwe Helden een horeca- en kantoor training. Bovendien zijn onze medewerkers onderverdeeld in verschillende categorieën. Wij kunnen bijvoorbeeld selecteren op competenties die nodig zijn voor de klus. Bent u ontevreden en stuurt u de Held binnen twee uur naar huis? Dan betaalt u uiteraard niets.

TaskHero kan razendsnel tijdelijk personeel aan u leveren. Voor spoedopdrachten kunt u het beste contact opnemen via 030-2600087.

Om miscommunicaties te voorkomen is het als opdrachtgever altijd goed om kledingwensen door te geven. U heeft hiervoor diverse mogelijkheden. Voor promotieacties is een vlotte spijkerbroek en gympen vaak geschikt. Mocht het een horeca of meer formele opdracht zijn danbeschikken al onze Helden ook over een zwarte pantalon, een witte blouse/wit overhemd en/ofeen zwarte blouse/zwart overhemd en nette zwarte schoenen. Overleggen over kleding kan altijd door contact op te nemen met team Planning.

Helden inhuren - Tarieven

Dat ligt onder meer aan de leeftijd van de betreffende held en de verantwoordelijkheden die de held heeft bij een opdracht. Wanneer u inlogt bij TaskHero, kunt u zelf bepalen wie u voor uw opdracht inzet en dus ook wat u aan het inhuren van die Held kwijt bent. Via onze medewerkers op kantoor ontvangt u een op maat gemaakt voorstel.

Na afloop van de klus/opdracht vult u via TaskHero de gewerkte uren van de flexkracht in. Zodra deze door de flexkracht zijn bevestigd, ontvangt u automatisch wekelijks een factuur.

Voor iedere Held vragen wij een vaste reiskostenbijdrage per persoon, per dag. Zodoende krijgt u nooit een hogere rekening wanneer een held verder weg woont en zijn de kosten voor ons flexibel personeel ook altijd gedekt. In de algemene voorwaarden vindt u een uitgebreide uitleg.


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met TaskHero.