Veelgestelde vragen

Helden inhuren - algemene vragen

Dat kan via TaskHero, het automatische planningssysteem met een enorme flexpool tijdelijke krachten of bij fulltime of parttime vacatures via ons kantoor: 030-2600087. U kunt via onze website gemakkelijk aangeven wat voor en hoeveel helden u zoekt, waarna u een lijst zogenoemde matches te zien krijgt. Zo kunt u zelf kiezen wie u voor uw opdracht inzet. De betreffende helden krijgen hierna een mail met uw opdracht en de vraag of ze willen werken. Is een held tijdens uw opdracht toevallig niet beschikbaar? Dan krijgt u via kantoor een andere match aangeboden.

TaskHero staat open voor de meest diverse opdrachten. Twijfelt u of uw opdracht geschikt is voor ons bedrijf? Neem gerust eerst vrijblijvend contact op. 030-2600087

TaskHero beschikt over een enorme flexpool helden die snel voor u klaar kunnen staan. Neem gerust contact op over het inhuren van een groot aantal tijdelijke krachten. Wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden. Het maximale wat ons is gelukt is 512 Helden tegelijk, dus we kunnen u vast helpen!

Ja. Bij tevredenheid selecteert TaskHero als eerste de helden die al eerder bij u zijn geweest, indien zij beschikbaar zijn.

Indien u ingelogd bent, kunt u via TaskHero al kijken of de betreffende persoon meerdere dagen beschikbaar is. Wanneer dat zo is, werken jullie zo lang nodig door. De medewerker is voor andere uitvragen geblokkeerd, wanneer u bij boekt. U mag uw contactpersoon uiteraard ook bellen.

Wij werken uitsluitend met betrokken en enthousiast tijdelijk personeel en onze helden werken al enige tijd succesvol voor TaskHero. Mocht een oproepkracht onverhoopt ziek zijn, dan staat er zsm een nieuwe Held klaar.

Uiteraard werken wij met enkel kwalitatief goede helden, door ons persoonlijk aangenomen. Na een intakegesprek krijgen alle geselecteerde nieuwe helden een horeca- en kantoor training. Bovendien zijn onze medewerkers onderverdeeld in competenties, waarvan wij denken dat dit een goede match is. Bent u niet tevreden en stuurt u de Held binnen 2 uur naar huis wegens onkunde vanuit ons? Dan betaalt u uiteraard niets.

Personeel inhuren - spoedvragen

TaskHero kan meestal razendsnel tijdelijk personeel leveren. Voor spoedopdrachten kunt u het beste bellen naar 030-2600087.

Soms gebeurt het dat het niet klikt tussen een uitzendkracht en een opdrachtgever. Dit is geen enkel probleem. U kunt ons altijd bellen op 030-2600087, dan sturen wij zo spoedig mogelijk vervanging en geven onze helden de juiste feedback om zich te kunnen verbeteren. Uiteraard doen wij dit ook bij onze opdrachtgevers.

Kleding

In TaskHero.nl heeft u de mogelijkheid bij de opdrachtomschrijving de gewenste kleding omschrijven. Doe dit zo duidelijk mogelijk, eventueel aangevuld door een foto. Daarnaast kunt u een interne melding maken, waarbij u aangeeft dat u de kleding van het ingehuurde tijdelijk personeel bij ons wil laten controleren.

Om miscommunicaties te voorkomen is het als opdrachtgever altijd goed kledingwensen door te geven. U heeft hiervoor diverse mogelijkheden. Buiten uiteraard een vlotte spijkerbroek en gympen voor bijvoorbeeld promotie-opdrachten, beschikken al onze helden over een zwarte pantalon, een witte en een zwarte blouse/overhemd en nette zwarte schoenen. Overleggen over kleding kan altijd door contact op te nemen met TaskHero.

Kosten

Dat ligt onder meer aan de leeftijd van de betreffende held en de verantwoordelijkheden die de held heeft bij een opdracht. Wanneer u inlogt bij TaskHero, kunt u zelf bepalen wie u voor uw opdracht inzet en dus ook wat u aan het inhuren van personeel kwijt bent. Via onze medewerkers op kantoor ontvangt u een voorstel op maat.

Na afloop van de klus of een dag werk vult u via TaskHero de gewerkte uren van de oproepkracht in. Zodra deze door de oproepkracht zijn bevestigd, ontvangt u automatisch mandelijks een factuur.

Voor iedere held vragen wij een vaste reiskostenbijdrage per persoon per dag. Zodoende krijgt u nooit een hogere rekening wanneer een held verder weg woont en zijn de kosten voor ons flexibel personeel ook altijd gedekt. Ziet u hiervoor de algemene voorwaarden voor een uitgebreide uitleg.

TaskHero

TaskHero.nl is een online bemiddelingsplatform dat uitsluitend geselecteerd personeel van TaskHero BV uitleent aan organisaties. TaskHero BV zelf is het meest flexibele, leukste en beste uitzendbureau dat er bestaat.

Wanneer u problemen heeft met inloggen bij TaskHero, neem dan contact op met ons kantoor. Daar zijn altijd mensen aanwezig die u snel kunnen helpen.

Ook complexe planningen zijn mogelijk met diverse werktijden en functies. Hulp nodig? Bellen of mailen mag altijd. Neem contact op.

Werken bij TaskHero

TaskHero wil iedere gemotiveerde jongere de kans bieden een start te maken op de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij alle nieuwe helden altijd een horeca- en kantoortraining aan, waarna ook jij overal aan de slag kunt! Daarnaast wordt met iedere opdrachtgever overlegd over het niveau van de opdracht, zodat de juiste tijdelijke krachten bij de juiste opdrachten aan het werk gaan.

Nee, TaskHero werkt graag met hardwerkende gemotiveerde medewerkers om het kwaliteitsniveau van onze oproepkrachten te waarborgen. Of je nu topstudent, topsporter of moeder bent. Bij TaskHero kun je flexibel werken, wat betekent dat je je beschikbaarheid doorgeeft en vervolgens opdrachten accepteert of weigert. Zo kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Via TaskHero.nl heb jij jouw persoonlijke inlog, hierop kun jij jouw beschikbaarheid doorgeven. Zien we dit niet actief? Dan bellen we je regelmatig om bij te praten.

Overige vragen

In de basis niet direct. Wij geloven in de filosofie dat ambitieuze, gemotiveerde mensen zo veel mogelijk werkplekken moeten zien om zich bewust te worden van hun eigen talenten en goede toekomstkeuzes te kunnen maken. Daarom vinden wij het niet verstandig als helden bij een van onze opdrachtgevers te snel vast aan de slag gaan. Is er een onmisbare match op ambitie en talent? Neemt u dan eerst contact op met ons kantoor om dit te bespreken. In de algemene voorwaarden kunt u hier ook meer over lezen.

Wij hebben als uitgangspunt om uw persoonsgegevens volgens AVG voor uw als sollicitant, bezoeker en gebruiker van TaskHero.nl volgens de juiste maatstaven te beschermen. Lees hier meer over in onze privacystatement.


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met TaskHero.