Veelgestelde vragen

Helden inhuren - algemene vragen

U kunt tijdelijk personeel inhuren via onze app en door telefonisch contact op te nemen via 030-2600087. Via de app kunt u aangeven wat voor klus u open heeft staan en hoeveel Helden (tijdelijke krachten) u zoekt. U krijgt vervolgens een overzicht van Helden te zien die beschikbaar zijn op de geselecteerde dag(en) en u kunt zelf aangeven welke Held(en) u graag wilt inzetten. De betreffende Helden ontvangen een e-mail met daarin uw opdracht en de vraag of zij de opdracht accepteren. Uiteraard ondersteunt team Planning u met het inzetten van Helden als deze niet via de app beschikbaar zijn.

TaskHero staat open voor de meest diverse opdrachten. Twijfelt u of uw opdracht voor ons geschikt is? Neem gerust vrijblijvend contact op via 030-2600087 of stuur een e-mail naar planning@taskhero.nl.

TaskHero beschikt over een enorme flexpool Helden die snel voor u klaarstaan. Neem gerust contact op over het inhuren van een groot aantal tijdelijke krachten. Wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben al eerder 512 Helden tegelijk ingezet, dus wij kunnen u vast van dienst zijn!

Ja, dat kan. Bij tevredenheid selecteert TaskHero eerst de helden die al eerder voor u hebben gewerkt. Indien zij beschikbaar zijn dan plannen wij deze Held(en) voor u in.

Indien u bent ingelogd in de app kunt u via gelijk zien of de betreffende persoon meerdere dagen beschikbaar is. Wanneer dat zo is, kunt u de Held(en) voor extra dagen inplannen. De medewerker wordt voor andere uitvragen geblokkeerd, zodat u de garantie heeft dat hij of zij beschikbaar is voor uw klus. U mag uw contactpersoon uiteraard ook bellen.

Wij werken uitsluitend met betrokken en enthousiast tijdelijk personeel. Onze Helden werken veelal al geruime tijd succesvol voor TaskHero. Mocht een oproepkracht onverhoopt ziek zijn, dan staat er zo snel mogelijk een nieuwe Held voor u klaar.

Wij werken alleen met gemotiveerde en enthousiaste Helden die door ons zijn geselecteerd. Na een intakegesprek krijgen alle geselecteerde nieuwe Helden een horeca- en kantoor training. Bovendien zijn onze medewerkers onderverdeeld in verschillende categorieën. Wij kunnen bijvoorbeeld selecteren op competenties die benodigd zijn voor de opdracht. Bent u ontevreden en stuurt u de Held binnen twee uur naar huis? Dan betaalt u uiteraard niets.

Personeel inhuren - spoedvragen

TaskHero kan razendsnel tijdelijk personeel aan u leveren. Voor spoedopdrachten kunt u het beste contact opnemen via 030-2600087.

Soms kan het gebeuren dat het niet klikt tussen een uitzendkracht en een opdrachtgever. Dit is geen enkel probleem. U kunt ons altijd bellen op 030-2600087. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk vervanging en geven onze Helden de juiste feedback om zich te kunnen verbeteren.

Kleding

In onze app TaskHero.nl heeft u de mogelijkheid bij de opdrachtomschrijving de gewenste kledingeisen door te geven Doe dit zo duidelijk mogelijk, eventueel door het bijvoegen van een foto. Daarnaast kunt u het aan ons Planning team doorgeven, zij kunnen dan controleren dat de Helden de juiste kleding dragen.

Om miscommunicaties te voorkomen is het als opdrachtgever altijd goed om kledingwensen door te geven. U heeft hiervoor diverse mogelijkheden. Voor promotieacties is een vlotte spijkerbroek en gympen vaak geschikt. Mocht het een horeca of meer formele opdracht zijn danbeschikken al onze Helden ook over een zwarte pantalon, een witte blouse/wit overhemd en/ofeen zwarte blouse/zwart overhemd en nette zwarte schoenen. Overleggen over kleding kan altijd door contact op te nemen met team Planning.

Kosten

Dat ligt onder meer aan de leeftijd van de betreffende held en de verantwoordelijkheden die de held heeft bij een opdracht. Wanneer u inlogt bij TaskHero, kunt u zelf bepalen wie u voor uw opdracht inzet en dus ook wat u aan het inhuren van personeel kwijt bent. Via onze medewerkers op kantoor ontvangt u een op maat gemaakt voorstel.

Na afloop van de klus/opdracht vult u via TaskHero de gewerkte uren van de flexkracht in. Zodra deze door de flexkracht zijn bevestigd, ontvangt u automatisch wekelijks een factuur.

Voor iedere Held vragen wij een vaste reiskostenbijdrage per persoon, per dag. Zodoende krijgt u nooit een hogere rekening wanneer een held verder weg woont en zijn de kosten voor ons flexibel personeel ook altijd gedekt. In de algemene voorwaarden vindt u een uitgebreide uitleg.

TaskHero

TaskHero.nl is een online bemiddelingsplatform dat uitsluitend geselecteerd personeel van TaskHero B.V. uitleent aan organisaties. TaskHero B.V. is het meest flexibele uitzendbureau van Nederland.

Wanneer u problemen heeft met inloggen bij TaskHero, neem dan contact op met team Planning. Daar zijn altijd collega’s aanwezig die u snel kunnen helpen.

Wij helpen u graag bij complexe planningen. Wij kunnen Helden inzetten op verschillende werktijden en verschillende functies. Hulp nodig? Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Werken bij TaskHero

TaskHero wil iedere gemotiveerde scholier, student of starter de kans bieden om een vliegende start te maken op de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij alle nieuwe Helden altijd een horeca- en/of kantoortraining aan, waarna ook jij overal aan de slag kunt! Daarnaast wordt met iedere opdrachtgever overlegd wat het niveau van de opdracht is, zodat de juiste flexkrachten bij de juiste opdrachten aan het werk gaan.

Nee, TaskHero werkt graag met hardwerkende, gemotiveerde flexkrachten om het kwaliteitsniveau te waarborgen. Of je nu topstudent, topsporter of moeder bent. Bij TaskHero kun je flexibel aan de slag, wat betekent dat je je beschikbaarheid doorgeeft en vervolgens opdrachten accepteert of weigert. Zo kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Via TaskHero.nl kun je inloggen, vervolgens kun jij jouw beschikbaarheid doorgeven. Als wij zien dat je beschikbaarheid niet regelmatige wordt geüpdatet dan bellen wij je regelmatig om even bij te praten.

Overige vragen

Dit is niet direct mogelijk. Wij geloven erin dat ambitieuze, gemotiveerde mensen zo veel mogelijk werkplekken moeten zien om zich bewust te worden van hun eigen talenten en een goede toekomstkeuzes kunnen maken. Daarom vinden wij het niet aan te raden als Helden bij één van onze opdrachtgevers te snel in dienst treden. . Bent u overtuigd van de Held en zijn of haar kwaliteiten en wilt u de Held graag in dienst nemen? Neemt u dan eerst contact op met ons kantoor om dit te bespreken. In de algemene voorwaarden kunt u hier ook meer over lezen.

Wij hebben als uitgangspunt om uw persoonsgegevens volgens de wet AVG voor u als sollicitant, bezoeker en gebruiker van TaskHero.nl volgens de juiste richtlijnen te beschermen. Lees hier meer over in onze privacy statement.